Nakon remija Hajduka protiv Slavena na Poljudu: ‘Napravili smo neke pogreške koje u prošlim utakmicama nismo radili’

Foto: fah

Nogometaši Hajduka i Slaven Belupa odigrali su na Poljudu odgođenu utakmicu 21. kola Prve hrvatske nogometne lige. Na razočarenje navijača Hajduka završilo je 2:2, a domaćin se spasio u šestoj minuti sudačke nadoknade. Pogodak kojim se Hajduk spasio poraza zabio je Umut Nayir. Inače spomenuti je nogometaš zabio i prvi gol za domaću momčad i to u 22. minuti, dok je strijelac oba pogotka za goste bio Ivan Krstanović (65, 69). Hajduk je od 43. minute igrao s igračem manje s obzirom kako je Nihad Mujakić isključen zbog udaranja suparnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što je nakon utakmice rekao trener Hajduka Tramezzani?

“Bila je to teška utakmica i u prvom poluvremenu kada je na terenu bilo 11 na 11. Uspjeli smo doći do prednosti, a zatim smo pokušavali kontrolirati utakmicu. Nismo previše riskirali u defenzivnom dijelu u prvom dijelu, a onda sam imao osjećaj, kada smo ostali s igračem manje, a oni su izjednačili, da igramo bolje nego kada smo bili 11 na 11. Napravili smo neke pogreške koje u prošlim utakmicama nismo radili. Pozitivno je što smo uspjeli u posljednjim sekundama stići do pogotka. Drago mi je zbog momaka i načina na koji su reagirali danas. Da smo ovu utakmicu igrali prije dva mjeseca, mislim da ne bismo uspjeli stići do boda.”

Trener splitske momčadi je nastavio s obrazloženjem…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“U početku smo bili dobri, a utakmica se promijenila u nekoliko minuta, kada su nam zabili dva gola. Tada je nama bilo teško. Oni su se dobro zatvorili, a imali su i više vremena za pripremu. Mi igramo svaka tri dana. Nije problem fizičko stanje, nego je nekad potrebno više vremena za mentalno osvježenje. Želim istaknuti karakter koji je momčad pokazala. Nastavljamo naš put, već za vikend nas čeka nova utakmica.”

Umut Nayir, koji je zabio oba gola za Hajduk, nakon utakmice je, između ostaloga je kazao:

“Želim reći da sam ponosan na momčad. Reagirali smo na odličan način, a to nije lako kada imate igrača manje. Zaslužili smo tri boda, ali tako je to u nogometu. Oni su u nekoliko minuta zabili dva gola, ali ako pokažemo ovaj karakter, možemo ostvariti naš cilj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije riječ o meni, nego o momčadi. Želim im zahvaliti. Livaja mi kreira puno šansi, hvala mu na tome. Nadam se da ću nastaviti na ovaj način. Svaka utakmica je važna. Imamo svoj cilj. Ako nastavimo ovako, možemo svakog pobijediti.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.