Nakon remija u Areni rukometaši Zagreba optimisti: ‘Imamo se čemu nadati’

Zagreb, 27.03.2024.- Prva utakmica playoffa Lige prvaka između RK Zagreba i RK Montpelliera. Na fotografiji Luka Lovre Klarica, Velentin Porte. foto HINA/ Admir BULJUBAŠIĆ/ abu

Rukometaši Zagreba, koji ove sezone igraju vrlo dobro, remizirali su protiv Montpelliera u osmini finala EHF Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjajna atmosfera i nada u uzvratu

Gosti su u sjajno ispunjenoj Areni u Zagrebu konstantno vodili, no hrvatski prvak nije se predavao te je na kraju završilo 27:27. Uz nekoliko korekcija, malo bolje suđenje, hrvatski prvak mogao je do pobjede protiv favorizirane francuske momčadi. Odluka o konačnom pobjedniku i putniku u četvrtfinale, gdje čeka jaki Kiel, past će za tjedan dana u uzvratu. Zagrebu neće biti lako protiv favorita.

Nakon utakmice rukometaše Zagreba optimizam nije napustio, strijelac pet pogodaka za Zagreb, Miloš Kos, je rekao:

”Obranu smo odigrali jako dobro kroz cijelu utakmicu, bez obzira što smo primali neke lake golove u prvom poluvremenu. U napadu smo radili brojne pogreške na početku i to moramo popraviti. Vraćali smo se kroz cijelu utakmicu i morat ćemo bolje u uzvratu. Na kraju smo i dobro izvukli taj remi. Cijelu sezonu stvarno igramo jako dobro u Ligi prvaka i proboj u četvrtfinale bi bila prava nagrada za sve to. Imamo se čemu nadati u Montpellieru.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski rukometaš Veron Načinović, koji je igrao za goste te je postigao i jedan gol, nakon dvoboja je vrlo iskreno konstatirao:

”Teška utakmica u jako lijepoj atmosferi. Navijači su Zagreb nosili kroz cijelu utakmicu i nije nam bilo lako. Slijedi nam novi zanimljiv susret u uzvratu. Nadamo se, dakako, prolazu, ali moramo analizirati ovaj prvi susret i vidjeti kako popraviti situacije u igri koje nisu bile dobre.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.