Nakon što je Split deklasirao Zadar Skelin poručio: ‘Presudila je odlična obrana’

Foto: fah

Kako smo već pisali košarkaši Splita na Gripama su u sklopu Hrvatskog košarkaškog prvenstva deklasirali vodeći Zadar 82-62. Zaslužena pobjeda Splita, a pred vratima je još jedna utakmica spomenuta dva protivnika, ovog puta u bespotrebnoj regionalnoj ABA ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice i velike pobjede trener domaćih Ivica Skelin je kazao:

”Čestitam mojim momcima, mislim da smo igrali energetski dobru utakmicu. Stvarno smo energijom bili prisutni, igrali smo odličnu obranu, prije svega prvo poluvrijeme. Drugo je bilo sasvim solidno i to je razlog zašto smo pobijedili.

Ušli smo s više energije nego Zadar. Znate da kada se igraju ovako dvije utakmice da su kod igrača prisutne kalkulacije. Bez obzira što se mi treneri trudimo to smanjiti. To se pokazalo i prošli tjedan kada smo imali ‘back to back’ utakmice.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najavio je Skelin susret protiv Zadra u ABA ligi.

”Bit će to jedna sasvim nova utakmica. Nitko večeras se nije pretjerano potrošio. Ni mi ni Zadar. Obje ekipe su večeras skrivale adute, ali ne mislim da smo mi bolje sakrivali. Zadru ovaj poraz neće toliko značiti, ipak su prvi na ljestvici. Nisu nas zavarali i sutra nas čeka težak posao. Ići ćemo maksimalno svih 40 minuta.”

Kako smo već spomenuli Skelin je najavio derbi protiv Zadra, a jučer nije koristio Ukića i Lukovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Dan odmora ne znači da će ti igrači biti najbolji. Utakmica je nova, kreće od 0-0 i nisam želio stavljati u sastav igrače na koje nisam računao. Bajo i Perasović su sjajno iskoristili svoje prilike, prema tome mislim da je utakmica imala jedan dobitak za nas koji nije vezan samo za rezultat”, poručio je Skelin te je komentirao i povratak Luke Babića:

”Znali smo da on mora igrati, isto tako i Perković koji je imao koronu i dugo je pauzirao. Taj proces će trajati i nadam se da je Babiću preostalo nešto energije za sutra. Odličan dojam ostavili su Perasović i Gizdavčić. Sjajno su igrali i to je ono što ja želim vidjeti kod mladih momaka. Kad im se pruži šansa da oni igraju i da tu nema kredita.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.