Nakon vijesti da je Đoković pozitivan na koronavirus i majka Dražena Petrovića u panici: ”Tri sam dana u samoizolaciji, želim se testirati”

Foto: snimka zaslona

S obzirom na sve ono što se događalo u Zadru, a vezano je uz činjenicu da je najmanje jedan od sudionika regionalnog teniskog turnira, tzv. Adria Toura, pozitivan na koronavirus, jasno je zašto se o tome ne prestaje pisati i raspravljati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakle, pozitivni na koronavirus su Grigor Dimitrov, Borna Ćorić, ali i najbolji tenisač svijeta, Novak Đoković, koji je bio i u bliskom kontaktu s predsjednikom hrvatske Vlade u odlasku, Andrejom Plenkovićem, koji ipak neće u samoizolaciju te poručuje da ga se zapravo slanjem u samoizolaciju želi riješiti politička konkurencije desetak dana prije parlamentarnih izbora.

Panika u Zadru i dalje postoji, i to pomiješana s opravdanim ogorčenjem. Naime, nije postojao niti jedan ozbiljan razlog za održavanje ovog regionalnog derneka. Diljem svijeta ne igraju se teniski mečevi takve vrste, zašto se onda moralo igrati u regiji i za regiju? Kako mogu mirovati Nadal, Federer i ostali teniski velikani?

(VIDEO) Susret Biserke Petrović i Đokovića: Dražen je ikona sporta

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon saznanja da je Novak Đoković zaražen koronavirusom, oglasila se i Biserka Petrović, majka nesretno stradalog bivšeg hrvatskog reprezentativca, najboljeg hrvatskog košarkaša svih vremena, Dražena Petrovića. Naime, prilikom susreta s Đokovićem ona je razmijenila poklone s njim te su se zajedno fotografirali i bili u bliskom kontaktu. Biserka Petrović je nakon saznanja da Đoković ima koronavirus i sama tražila testiranje.

”Nemam nikakvih simptoma, ni temperaturu, koju stalno mjerim. Tri dana sam u samoizolaciji. Razgovarala sam sa epidemiologom kada sam čula da je Novak pozitivan na testu. Odmah sam zatražila testiranje i rekli su mi da pričekam, ali bih se ovih dana zaista željela testirati”, kazala je Biserka Petrović za portal 24 sata, portal koji je s posebnim oduševljenim, u euforiji najavljivao, kako su to oni nazvali, ”raspašoj” u Zadru, ”raspašoj” tijekom kojeg je ugroženo zdravlje brojne djece.

Foto: Snimka zaslona/24 sata

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.