Napad na vaterpoliste Crvene zvezde: Sin poznatog nogometnog trenera pušten na slobodu, napadači se sukobili i s prolaznikom koji ih je snimao

Foto: snimka zaslona Slobodna Dalmacija

Tijekom današnjeg dana sin poznatog splitskog nogometnog trenera bio je u policijskoj postaji radi napada na vaterpoliste Crvene zvezde, ali nakon višesatne obrade pušten je kući. Pregledom poziva i poruka na njegovom mobitelu nije potvrđena sumnja da je on pozvao napadače, saznaje Slobodna Dalmacija.

Navodno je utvrđeno kako je upozoravao sportaše da bi mogli imati problema zbog dresova koje su nosili ispod gornjeg dijela trenerke.

Policija je smatrala kako je moguće da je on kao zaposlenik kafića u kojem su sjedili vaterpolisti pozvao napadače, ali je na kraju pušten, a policija je nastavila istraživanje nad privedenima u nedjelju ujutro.

Navodno se i jedan od pet napadača sukobio i sa prolaznikom sa rive kada je vidio kako on snima mobitelom što se događa, zamahnuo na njega šakom kako bi ga spriječio u daljnjem snimanju, a nakon toga je viknuo svojim suučesnicima:”Maskiraj se! Bježi!”.

Izvor: narod.hr/Slobodna Dalmacija