Napadač St. Pierre novo pojačanje Medveščaka

Kanadski napadač Martin St. Pierre, koji je u AHL-u odigrao 625 utakmica, novo je pojačanje Medveščaka, objavio je danas zagrebački hokejaški klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Martin St. Pierre je centar s iznimnim vještinama koji je tijekom karijere u AHL-u ostvario visoke brojke. Uvijek je jedan od najboljih strijelaca momčadi i vrlo je učinkovit na ‘powerplayu’. Jako se veseli prilici da ponovo zaigra u KHL-u i vjeruje da će se dobro uklopiti među igrače koje imamo i da će biti uspješan”, rekao je sportski direktor Medveščaka Aaron Fox.

Tijekom desetogodišnje profesionalne karijere St. Pierre je skupio 39 nastupa u NHL-u igrajući za Chicago Blackhawkse, Boston Bruinse, Ottawa Senatorse i Montreal Canadiense, dok je u AHL-u odigrao 625 utakmica i upisao 610 bodova. Igrao je i u KHL-u, u sezoni 2010/2011. je odigrao 8 utakmica za Neftehimik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.