Napokon razigrani Real: Predvođeni Lukom Modrićem deklasirali Huescu

Foto: fah

Iako Real ne briljira, poglavito u Ligi prvaka, u domaćem prvenstvu pobjeđuje te zasad drži vrh ljestvice. U osmom su kolu ugostili te pobijedili, zapravo deklasirali, Huescu s 4:1. S 16 osvojenih bodova Kraljevi su opet lideri španjolske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No redom, trener Zinedine Zidane odlučio je malo promijeniti momčad, a uvjerljivi rezultat već u prvom poluvremenu, kada je bilo 2:0, uz golove Hazarda te Benzame, omogućio je francuskom treneru da iz igre izvuče neka važnije igrače, koje očito čuva za utakmice Lige prvaka. Real ispred sebe ima doista zgusnut raspored.

Foto: fah

Huesca je, kako smo već spomenuli, odolijevala Realu do 40. minute, a onda je sjajan pogodak zabio Eden Hazard, napokon je belgijski nogometaš proigrao, dugo su u Madridu čekali ovaj trenutak. Ipak su za Hazarda Kraljevi izdvojili 100 milijuna eura. Samo pet minuta kasnije Karim Benzema je pogodio poslije asistencije Lucasa za 2:0.

Pitanje pobjednika, odnosno točku na ”I”, Real je stavio u devetoj minuti nastavka. Benzema je asistirao, a Valverde je zabio za 3:0. Huesca je preko Ferreira petnaestak minuta prije kraja smanjila na 3:1, no pokazalo se kako je to slavlje gostiju bilo kratkog daha. U samoj završnici susreta novi pogodak Benzema je postigao za konačnih 4:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Real je cijelu utakmicu odigrao i kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.