Napoli odbio ponudu Chelsea od 55 milijuna eura za Koulibalyja

Foto: fah

Vodstvo talijanskog prvoligaša Napolija odbilo je 55 milijuna eura koliko je Chelsea ponudio za braniča Kalidoua Koulibalyja (25)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napolijev vlasnik Aurelio De Laurentis poručio je kako ne želi prodati senegalskog reprezentativca, barem dok ne nađu njegovog nasljednika.

“Istina je da je Chelsea ponudio toliko novac, ali sam poručio Conteu da Koulibaly nije na prodaju. Ne puštam ga dok mi trener Maurizio Sarri ne kaže koga želi za njegovog nasljednika,” poručio je De Laurentis.

Koulibaliy je u Napoli stigao u srpnju 2014. iz belgijskog Genka za osam milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Senegalac je bio korak do prelaska na Stamford Bridge i prošlog ljeta, no ‘Bluesi’ su tada vratili Davida Luiza iz redova PSG-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.