Naslađuju li se mediji previše? Vatreni otputovali u Ukrajinu, pored dijela novinara koji su ih danima progonili prošli bez riječi…

Foto: narod.hr

Hrvatska nogometna reprezentacija predvođena novim izbornikom Zlatkom Dalićem otputovala je na posljednju utakmicu grupne faze kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. Vatreni iz Zagreba lete prema Kijevu, na susret istine protiv Ukrajine. Utakmica Ukrajina – Hrvatska na rasporedu je u ponedjeljak od 20:45 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poraz Hrvatsku potpuno ruši, remi bi mogao značiti dodatno doigravanje,  ali i ispadanje, dok bi pobjeda definitivno osigurala baraž.  Utakmica je to koja se jednostavno ne smije izgubiti.

Vidno potreseni, razočarani kako svojom igrom tako i ponašanjem dijela medija koji im predviđaju rasulo i time se neskriveno naslađuju, Vatreni su prošli pored novinara revoltirani, šutnja im je bila odgovor.  Iako im u ovom trenutku sasvim sigurno nije lako, kao što nije lako ni vojsci istinskih navijača, neki im zamjeraju tu šutnju. Međutim, s obzirom na sve ono što dolazi prema njima iz medija posljednjih dana, tjedana, pa i mjeseci, treba shvatiti i njihove motive. Zar iz dijela medija u više navrata nije brutalno izvrijeđan kapetan Luka Modrić, koji daje sve što može dati za ovu momčad? Zar neki portali već mjesecima ne pozivaju na bojkot hrvatske reprezentacije? Pritom treba imati na umu da ipak igrači snose najveću odgovornost za dramu koju trenutno proživljava hrvatski nogomet.

Novi izbornik Zlatko Dalić tek je kratko izjavio kako nije puno razmišljao prihvatiti ponudu ili ne, odmah je reagirao, zahvalio se na iskazanom povjerenju svjestan izazova koji je pred njim. ”Vjerujem u ovu reprezentaciju”, poručio je Zlatko Dalić uoči najvećeg izazova svoje karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.