Nastavila skupljati odličja: Hrvatska judašica Ivana Maranić brončana na European Openu u Austriji

Foto: judo.hr

Hrvatska judašica Ivana Maranić je u kategoriji preko 78 kilograma osvojila brončanu medalju na European Openu u austrijskom Oberwartu, dok su kadeti bili uspješni na Europskom kupu u Španjolskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Maranić je nastavila skupljati medalje na European Open turnirima. Nakon bronce u Bugarskoj upisala je i treće mjesto u Austriji. U prvom kolu svladala je Talijanku Costu (ippon), a zatim izgubila od Južnokoreanke Lee (ippon). U repasažu je ipponom svladala Poljakinju Zalecznu i u borbi za broncu još jednim ipponom pobijedila Njemicu Buessow.

U kategoriji do 52kg Tena Šikić izgubila je od Južnokoreanke Ha (wazari), dok je u kategoriji do 63kg Maja Blagojević pobijedila Srpkinju Obradović (ippon), a zatim istim ishodom izgubila od Španjolke Puche.

Rim je bio domaćin muškom European Openu, a jedini hrvatski predstavnik, Dominik Družeta (do 81kg), izgubio je na startu od domaćeg predstavnika Carolla (wazari).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U španjolskoj Fuengiroli nastupilo je 14 hrvatskih kadeta. Najuspješnija bila je Helena Vuković, koja je u kategoriji preko 70kg bila najbolja i osvojila zlato. Brat i sestra Violić osvojili su bronce, Luka u kategoriji preko 90kg, a Anđela u kategoriji do 70kg.

Od ostalih naših predstavnika Petrunjela Pavić (do 70kg) je bila peta, kao i Bruno Katić (do 90kg), dok je Lorena Štengl bila sedma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.