Nastavljena velika žetva medalja: Hrvatska vaterpolska reprezentacija svladala Italiju i osvojila broncu na Europskom prvenstvu!

Foto: fah

Hrvatska vaterpolska reprezentacija osvojila je brončano odličje na Europskom pvrenstvu svladavši u Barceloni Italiju s 10-8 (4-0, 3-5, 2-1, 1-2).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoćemo li nastaviti nezapamćen niz? Hrvatska na Europskom prvenstvu u borbi za novo odličje, preko Italije do bronce?

Hrvatskoj je to prva europska medalja nakon čak osam godina i četvrta ukupno. Na EP 2010. u Zagrebu Barakude su osvojile zlato, a u Firenci 1999. i Kranju 2003. naši vaterpolisti su osvojili srebro.

U finalu kasno navečer igraju domaćina Španjolska i Srbija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski izbornik Ivica Tucak nakon poraza od Srbije u polufinalu EP-a ogorčen zbog suđenja: “Tim poluidiotima nije važan vaterpolo”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.