Navijači Barcelone s nevjericom prate što se događa u njihovom klubu: Koeman ”pomogao” u odluci Messiju da napusti Nou Camp

Foto: Snimka zaslona

Prema pisanju većine španjolskih medija Lionel Messi na izlaznim je vratima Nou Campa, navodno je pitanje dana, iako se u takvoj situaciji sve mijenja zapravo iz sata u sat, uostalom Argentinac ima ugovor s Barcom na još godinu dana. Navijači katalonskog kluba sa zebnjom i nevjericom promatraju što se događa u njihovom klubu te čekaju Messija da se napokon i javno oglasi, a odluku je navodno već donio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Između Messija i Barcelone očito su odnosi nepovratno kompromitirani, no nitko još uvijek ne želi vjerovati da bi ikona kluba zaista već ovog ljeta mogla napustiti brod koji tone. S druge strane ako ne ovog ljeta onda kada? Argentinac se očito zasitio svega, a neuspješna sezona i potpuni remont momčadi i cijelog stručnog stožera samo ga je dodatno poguralo prema odluci da napravi taj presudni korak koji vodi ka izlazu s Nou Campa, a karijeru će očito nastaviti u nekom drugom velikanu. Zasad je najbliže Manchester Cityju, jednom od najvećih gubitnika Lige prvaka ove godine. Pep Guardiola ne prestaje s kupovanjem igrača, uostalom zašto i bi? Ne troši svoj novac. Uz City spominju se Inter, PSG, pa čak i, doduše stidljivo, Real Madrid, što god odlučio Messi u slučaju odlaska bit će to transfer desetljeća.

Messi je navodno na posljednjem sastanku s Ronaldom Koemanom, novim trenerom katalonskog velikana, koji sve to i zakuhao, kazao da odlazi iz kluba te je poručio kako je to njegova odluka koja je navodno konačna, u predstojećim satima bi trebao priopćiti tu odluku javnosti.

Glede sastanka s Koemanom španjolski mediji tvrde da “nije bio neprijateljski, ali niti prijateljski”. Koeman je navodno kapetanu Barcelone poručio da će biti nefleksibilan te da će mu momčad biti prioritet, a ne pojedinac, pa makar to bio i Messi. Na taj je način, kako smo već pisali te dali naslutiti, Koeman pomogao da Messi odluči kako je prema svemu sudeći odlučio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukratko, kraj jedne velike i trofejne ere približio se kraju, treba tek pričekati finale… A ono će doći, možda već danas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.