Navijači imaju velika očekivanja: Jose Mourinho sam sebe najavio u Rimu…

Foto: Twitter

Portugalski stručnjak Jose Mourinho imenovan je novim trenerom Rome, a što je zapravo bila formalnost s obzirom da je već sve ranije dogovoreno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, nakon otkaza u Tottenhamu Mourinho nije dugo čekao na novi posao te je dogovorio suradnju s Romom. Portugalac će tijekom dana stići u Rim, a uoči dolaska u glavnim grad Italije navijačima je poslao poruku.

“Pakiram stvari i vidimo se uskoro”, poručio je Jose u kratkom obraćanju.

Jose Mourinhu je ovo povratak u Italiju gdje je od 2008. do 2010. godine vodio vrlo uspješno Inter te je u tom razdoblju napravio vrlo velike stvari s milanskim klubom. Klub je napustio nakon osvajanja trostruke krune 2010. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od Mourinha navijači Rome jako puno očekuju, već je puno vremena prošlo od kada je posljednji trofej stigao u vitrine rimskog kluba, a posljednji trofej je Roma osvojila davne 2007. godine kada su osvojeni Kup i Superkup Italije. Na naslov prvaka Roma čeka 20 godina, a u povijesti Roma je osvojila tri naslova prvaka Italije.

Posljednjih godina Mourinho je radio u Tottenhamu, Manchester Unitedu i Chelseaju, a pored Intera vodio je još Real Madrid, Porto i Benficu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.