Navijači Juventusa ljuti: Cristiano Ronaldo već mjesecima pregovara s Realom?

Foto: Twitter/Juventus

Portugalski reprezentativac Cristiano Ronaldo najvjerojatnije će već ovog ljeta napustiti Juventus. Za Ronalda, ali i Juventus, neuspješna je to epizoda s obzirom kako se Stara dama nije ni približila osvajanju glavnog cilja – Lige prvaka. Kako nagađa dio medija Portugalac bi se mogao vratiti u Real Madrid, odakle je na ljeto 2018. stigao u Juve za 100 milijuna eura. Ispadanje u osmini finala Lige prvaka od Porta samo će ubrzati rastanak Ronalda i Juventusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice i ispadnja od Porta Ronaldo se našao na meti brojnih kritika navijača, pojavila se i informacija da ga, kako smo već pisali, Juventus želi prodati, točnije želi ga se riješiti kako bi rasteretio ionako prenapregnut proračun, za svega 29 milijuna eura, što je svota koja bi Realu mogla biti prihvatljiva. U međuvremenu čelnici Juventusa su shvatili da je Ronaldo već mjesecima u kontaktu s madridskim klubom.

Prema pisanju španjolskog AS-a Ronaldo je u kontaktima s čelnicima Reala već nekoliko mjeseci te navodno traju razgovori glede njegovog povratka, što je, dakako, razljutilo navijače torinskog kluba, ipak je on još uvijek igrač Juventusa. Navijači su poručili Ronaldu da je on glavni krivac za ispadanje u osmini finala Lige prvaka, što je zapravo i točno s obzirom kako je protiv Porta odigrao jako lošu utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.