Navijači Uniteda vrijeđali Ronalda, zapalili i dres, prije nego što su znali da dolazi u njihov klub

Foto: Snimka zaslona

Nakon 12 godina portugalski reprezentativac Cristiano Ronaldo vraća se na Old Trafford, u Manchester United. U jednom trenutku izgledalo je kako će Ronaldo iz Juventusa otići u Manchester, ali City. Njegov povratak u United oduševio je brojne navijače ovog kultnog engleskog kluba. No prije povratka na Old Trafford Unitedovi navijači blago rečeno zamjerili su Ronaldu ”koketiranje” sa Cityjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Počeli su prerano osuđivati Ronalda, a jedan je čak spalio dres sa brojem sedam kojeg je Portugalac nosio dok je prvi puta, prije 12 i više godina, nosio dres Manchester Uniteda. Kamere Sky Sportsa napravile su anketu na ulicama Manchestera nekoliko sati prije dolaska u United, tada navijači nisu znali da Ronaldo dolazi u njihov klub te su ga itekako izvrijeđali, nazvali su ga izdajicom, ljubiteljem novca te mnogim drugim pogrdnim nazivima.  Među onima koji su govorili bilo je i navijača Manchester Cityja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju se Ronaldo vratio u Manchester United te će dobar dio navijača spomenutog kluba vjerojatno korigirati svoje riječi upućene slavnoj portugalskoj nogometnoj zvijezdi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.