Prevelika očekivanja od povratka Cristiana Ronalda na Old Trafford i dres s brojem sedam…

Foto: fah

Navijači Manchester Uniteda imaju velika, neki će reći i pretjerana, očekivanja od povratka Cristiana Ronalda na Old Trafford. Naime, Ronaldo više nema 23 godine te je na zalasku karijere, vrijeme će, kao i uvijek, pokazati koliko su navijači kultnog engleskog kluba imali pravo očekivajući čudo i naslov prvaka od Portugalca. Ronaldo je, podsjetimo, potpisao dvogodišnji ugovor s Manchester Unitedom, a prje toga je koketirao s gradskim rivalom i ljutim suparnikom kluba s Old Trafforda Manchester Cityjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Edinson Cavani (@cavaniofficial21)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zasad se ne zna koji će broj na dresu nositi Ronaldo, no jedno je izvjesno, to neće biti dres s brojem sedam koji je nosio u svom prvom ”mandatu” na Old Traffordu. Ta je dres Cristiano nosio od 2003. do 2009. godine. Vlasnik dresa sa brojem 7 trenutno je urugvajski napadač Edinson Cavani, a po pravilima Premier lige on taj broj mora i zadržati.

Da bi Ronaldo vratio svoju sedmicu Cavani bi morao otići iz kluba, no to se neće dogoditi, a što onda znači da će Portugalac dobiti neki drugi broj na dresu. Postoji još jedna mogućnost da Ronaldo dobije svoju sedmicu, no takva je opcija teško ostvariva. Da bi se to dogodilo Ronaldo bi morao dobiti posebnu dozvolu Premiershipa za promjenu brojeva, takvu dozvolu nitko nikada ranije nije dobio te je teško očekivati da će je dobiti Ronaldo i Manchester United.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glede slobodnih brojeva u Unitedu to su broj 12, 15, 28 ili broj 30.

U dresu s brojem sedam, podsjetimo, Ronaldo je svojedobno odigrao 292 utakmica te je postigao 118 golova

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.