Navijači vole svoje Vatrene: Ispod južne tribine maksimirskog stadiona Luka Modrić i suigrači dijelili autograme

Foto. fah

Iako možda ne bi mogli steći takvu sliku prateći jedan dio hrvatskih medija Hrvati obožavaju svoje Vatrene. Naime, prije nego li su Luka Modrić i suigrači mu uoči kvalifikacijske utakmice za SP 2018. protiv Ukrajine otišli na trening družili su se s navijačima ispod južne tribine maksimirskog stadiona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah

Navijači su bili oduševljeni svim hrvatskim reprezentativcima, no, ipak su Luka Modrić, Ivan Rakitić te Mario Mandžukić, kao igrači najjačih europskih klubova, bili u središtu pozornosti. Navijači su ih tražili autograme, tražili su zajedničko fotografiranje, zvijezde naše reprezentacije strpljivo su ispunjavale želje navijačima, kako onim najmlađim tako i najstarijim navijačima.

Nakon dugo vremena Vatreni će kvalifikacijsku utakmicu na domaćem terenu odigrati pred navijačima, nadajmo na punom stadionu u Maksimiru. Ukrajina je nezgodna momčad, derbi je to nastavka kvalifikacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.