Navijački spektakl: Souq Waqif u bojama Hrvatske

Foto: fah

Večer uoči susreta 2. kola F skupine Svjetskog nogometnog prvenstva u Dohi, hrvatski navijači su u središtu Dohe organizirali “hrvatski party”. Naime, navijačka udruga “Mi Hrvati” pozvala je preko društvenih mreža sve hrvatske navijače na druženje u centru Dohe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očekuje se da će Vatreni protiv Kanade imati i podršku od oko 2.000 navijača koji su stigli u Dohu sa svih strana svijeta. Mnogi od njih jučer su se sjajno zabavili na prepunom Souq Waqifu.

– Uvjereni smo u pobjedu, a onda ponovo idemo do kraja, poručila je skupina navijača iz Zagreba.

– Ma Kanađani nemaju šanse, dodali su Osječani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.