NBA: Visoke pobjede Indiane, Philadelphije, Atlante i Golden Statea

Foto: fah

Hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović je sinoć bio najučinkovitiji igrač Indiana Pacersa u pobjedi od 131-97 nad Phoenix Sunsima, dok je Dario Šarić upisao 11 koševa u porazu Minnesota Timberwolvesa od Philadephia 76ersa, a Zubac sedam koševa u pobjedi svojih LA Lakersa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bojan Bogdanović je zabio deset od ukupno 20 koševa u prvih 4:14 minuta utakmice, a Indiana je u prvoj četvrtini stvorila prednost od 19 koševa. Uz šut iz igre 7/12 i trice 3/5 Bogdanović je još upisao pet skokova i tri asistencije. Tyreke Evans je također ubacio 20 koševa uz četiri skoka za Pacerse, a Myles Turner 18.

T.J. Warren je predvodio Sunse sa 18 koševa, a Dragan Bender je u pet minuta ostao bez pogodaka (šut iz igre 0/1).

Dario Šarić se sinoć vratio u Philadelphiju gdje su od njegovih Minnesota Timberwolvesa bolji bili s visokih 149-107 domaći Sixersi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Joel Embiid je predvodio domaću momčad sa 31 poenom i 13 skokova, što mu je 37. double-double. Ben Simmons je dodao 20 koševa, 11 skokova i devet asistencija, a Jimmy Butler 19 koševa u prvoj utakmici protiv svoje bivše momčadi.

Dario Šarić je bio solidan, u 23 minute je zabio 11 koševa (šut iz igre 5/9, trice 1/4), pridodavši tome pet skokova i dvije asistencije. Najbolji kod Wolvesa bio je Derrick Rose sa 15 ubačaja.

Los Angeles Lakersi su sa 107-100 pobijedili kod kuće Chicago Bullse. Lonzo Ball je zabio 19 koševa uz osam skokova za Lakerse, dok je Ivica Zubac u osam minuta na terenu ubacio sedam koševa (šut iz igre 2/2) i upisao tri skoka i jednu asistenciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jabari Parker je sa 18 koševa bio najbolji strijelac Chicaga kojem je ovo osmi uzastopni poraz.

Visoku pobjedu su sinoć ostvarili i aktualni prvaci Golden Warriorsi koji su sa 142-111 svladali u gostima Denver Nuggetse.

Warriorsi su u prvoj četvrtini ubacili rekordan 51 koš, a predvodili su ih Stephen Curry i Klay Thompson koji su zabili svaki po 31 koš, dok je Kevin Durant utakmicu završio sa 27 ubačaja. Golden State je imao 60 posto šut iz igre, a trice 53.8 posto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I Atlanta Hawks su kod kuće slavili s visokih 142-126 protiv Oklahoma City Thundera. John Collins je sa 26 koševa bio najbolji strijelac Hawksa, dok je kod Oklahome najbolji bio Russell Westbrook sa 31 poenom i 11 asistencija.

Milwaukee Bucks su sa 124-86 kod kuće nadigrali Miami Heat za koje je ovo poraz s najvećom razlikom ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.