NBA zvijezde ovog dijela Europe: Hrvatski i slovenski košarkaši u balkanskom društvu

Foto: Twitter

Slovenski košarkaš i igrač NBA kuba Miami Heata, Goran Dragić, objavio je fotografiju na kojoj sjedi za stolom s igračima iz ovog dijela Europe te uglavnom dobro raspoloženi ispijaju pive. Na novoj, drugoj slici je i pojačanje, a vide se i ostali igrači iz ovog dijela Europe, a koji se nalaze u NBA Bubbleu kraj Orlanda, gdje se igraju utakmice doigravanja najjače košarkaške lige svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na prvoj su se fotografiji našli srpski centar Boban Marjanović, njegov suigrač iz Dallasa Slovenac Luka Dončić.  srpski centar Denvera Nikola Jokić, na desnoj strani su u prvom planu crnogorski centar Orlanda Nikola Vučević, uz još dvojicu slovenskih košarkaša – Dragić iz Miamija i Jokićev suigrač Vlatko Čančar.

Na drugoj slici, koju je na Twitteru objavio kontroverzni bosansko – hercegovački košarkaš, Jusuf Nurkić, nalaze su uz spomenuto društvo balkanskih i slovenskih košarkaša i dva Hrvata, Ivica Zubac te Mario Hezonja, koji je inače odbio igrati za hrvatsku reprezentaciju, odnosno, nije se odazvao pozivima izbornika naše reprezentacije.

Na slici nema Bojana Bogdanovića, koji je ozlijeđen i ne nalazi se u završnici sezone na Floridi, tako da je nekorektno nagađati bi li on ili ne bi bio na slici s navedenim ”balkanskim” društvom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.