Ne igraju nogomet, ne treniraju, jesu li imali izbora? Igrači Reala pristali na smanjenje plaća…

Foto: fah

Kako se i očekivalo, a s obzirom na pandemiju koronavirusa te da zbog toga uopće ni ne treniraju, ne igraju nogomet, nema gledatelja, novaca od TV prava, igrači i stručno vodstvo Reala, naravno, među njima je i kapetan Vatrenih, Luka Modrić, pristali su na smanjenje ovogodišnjih primanja između 10 i 20 posto.  Nije da su se puno toga odrekli, jer radniku u ovoj krizi nema smanjenja plaće, ili se to rijetko događa, odmah se ide na minimalac, koja je ionako u okviru statističke pogreške iznad minimalca.  No, to je već neka druga priča, ali uvijek aktualna, priča o tome koliko su nebulozne tvrdnje kako ćemo svi podjednako osjetiti ”dobrobiti” ove pandemije. Nećemo, i nikad i nismo, kao što u Hrvatskoj nismo svi jednako teret velikosrpske agresije ponijeli na svojim leđima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vratimo se Realu, klub je objavio da će točan iznos smanjenja plaća ovisiti o “uvjetima koji će utjecati na završetak aktualne sezone”. Uz nogometaše na smanjenje plaća pristali su i košarkaši Reala. Nakon što su svoje sudbonosno ”DA” rekli nogometaši i košarkaši osigurana je daljnja isplata PUNIH plaća zaposlenima u klubu koji ni izbliza nemaju milijunske ugovore.

Kako piše Realu bliska Marca smanjenjem plaća igračima za 10 posto Real će uštedjeti pedeset milijuna eura. Sami onda lako možete izvesti zaključak, kolika su to primanja imali Realovci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.