Neće igrati Masters u Parizu: Je li se Novak Đoković uplašio Rafaela Nadala?

Foto: fah

Zapravo je trebalo biti obrnuto. Naime, svi mediji, a o čemu smo već pisali, javljali su kako će španjolski tenisač Rafael Nadal poslije furiozne pobjede u finalu Roland Garrosa protiv Novaka Đokovića otići na pauzu do kraja godine, no to se nije dogodilo. Naime, Rafael Nadal objavio je danas kako će igrati na Mastersu u Parizu, s druge strane srpski tenisač Novak Đokokvić je poručio da neće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadal se, naglasimo još jednom, prema medijskim spekulacijama trebao odmarati kako bi potpuno spreman dočekao Australian Open u siječnju iduće godine na kojem će velika trojka svjetskog tenisa, Federer – Nadal – Đoković, ponovno krenuti u veliku bitku za još jedan Grand Slam.  Nadal i Federer su ih osvojili 20, a Đoković 17.

Po nekima Novak Đoković je donio ”očekivanu odluku” budući da će on zbog odluke ATP da se prepišu bodovi dobiti isto koliko bi dobio da je osvojio Masters, podsjetimo, pobjedom nad Denisom Shapovalovim prošle godine Novak je osvojio Masters u Parizu, dok je Nadal predao u polufinalu. Drugi pak tvrde kako se Đoković uplašio Nadala, koji ga je nedavno na zemljanoj podlozi u finalu Roland Garrosa u Parizu ”pomeo” te je slavio 3:0 u setovima, Bez obzira tko bio u pravo Nadal je veliki favorit Mastersa u Parizu, tim prije što Đokovića neće biti, k tome Španjolac je prepun samopouzdanja.

”Neću igrati Parizu”, rekao je Novak Đoković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što Đoković dobiva ovom odlukom? Vrlo vjerojatno prvo mjesto na ATP ljestvici i na kraju 2020., dok gubi veliku priliku. Naime, mogao je postati prvi tenisač u povijesti koji je u kalendarskoj godini osvojio sve turnire serije 1000 na Touru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.