Nekadašnji kapetan Hajduka: ‘Caktaš ne smije igrati jer nije produžio ugovor, a petorica drugih smiju’

epa08676218 Mijo Caktas (R) of Hajduk Split celebrates after scoring the opening goal against Renova's goalkeeper Hadis Velii (L) during the UEFA Europa League soccer match,second qualifying round between Renova and Hajduk Split in Skopje, Republic of North Macedonia on 17 September 2020. EPA/GEORGI LICOVSKI

Nekadašnji kapetan Hajduka Srđan Andrić, odigrao je devet jadranskih derbija na Poljudu i nijednom nije izgubio od Rijeke. Sportske novosti pitale su ga tko je favorit današnjeg jadranskog derbija?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Hajduk je uvijek favorit na Poljudu. U dva zadnja susreta s Rijekom pokazali su Bijeli da znaju kako igrati s Riječanima. Istina, i Hajduk je trenutno u padu forme, međutim, i Rijeka oscilira u svojim izdanjima. Odigra kvalitetno s jakima poput Dinama, pobijedi na Maksimiru, eliminira Osijek u Kupu, ali onda ispadne od Istre, prethodno izgubi bodove u neriješenim susretima s Belupom i Šibenikom na svom travnjaku. Rezultatskog kontinuiteta nedostaje u oba tabora, ali Hajduk ima veći motiv za večerašnji dvoboj i to bi moglo presuditi”, kazao je Andrić.

Nekadašnji kapetan Hajduka Mijo Caktaš s distance prati zbivanja na Poljudu i pritom se nije libio kazati što ga smeta u njegovom bivšem klubu.

“Smeta me demagogija, priča o tome kako Caktaš ne smije igrati jer nije produžio ugovor. U momčadi je još pet igrača kojima također istječu ugovori na kraju ove sezone, a ipak igraju. Kriterij nije isti, to me smeta.
Caktaš se, zanimljivo, oprostio od prve momčadi Hajduka pobjedničkim zgoditkom u Rijeci. Ušao je s klupe i zabio gol za pobjedu Hajduka 1:0 na Rujevici tog 10. veljače. Datum se poklopio s ukupnim brojem zgoditaka Caktaša u jadranskim derbijima jer deset je pogodaka postigao bivši kapetan Bijelih, koji od sredine veljače u drugoj momčadi čeka istek ugovora na kraju sezone”, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Poslovi koji su se nudili više bi mi odnijeli pozitivne energije, nego što bi pružili mogućnost kvalitetnog rada. Figurativno rečeno, bolje je čak kopati, nego se prihvatiti takvih angažmana. S druge strane, ono što sam htio nisam dobio, nisu se ispunili uvjeti za takav rad. Eto, zato čekam pravu priliku i ne žurim. Držim da je bolje biti promatrač, nego se baviti poslom tek onako da bi nešto radio”, zaključuje na pitanje o svojem angažmanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.