Nema nikakve sumnje u njegovu kvalitetu: Modrić u najboljoj momčadi svijeta

Foto: fah

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i vezni igrač Real Madrida, Luka Modrić (32) uvršten je u najbolju momčad 2017. godine po izboru francuskih sportskih novina L’Equipe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U momčadi godine su i njegovi suigrači napadač Cristiano Ronaldo, stoper Sergio Ramos i lijevi bek Marcelo čime je europski prvak Real Madrid klub s najviše igrača na popisu.

Uz njih u najboljoj momčadi su i Buffon (Juventus), Hummels (Bayern), Dani Alves (Juventus i PSG), Kanté (Chelsea), Neymar (Barcelona i PSG), Cavani (PSG) i Messi (Barcelona).

Ramos, kapetan Real Madrida, dobio je najviše bodova u izboru prvih jedanaest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je skupio 406 bodova a Messi 405. Iza njih su Ronaldo s 398 te Modrić i Cavani koji su obojica dobila po 361.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.