Nema odluke o Ivanu Perišiću: Hoće li hrvatski reprezentativac ostati u Bayernu?

Foto: fah

Hrvatski nogometni reprezentativac, Ivan Perišić, i dalje je u neizvjesnoj situaciji. Naime, hrvatski nogometaš trenutno brani boje Bayerna, a u nastavku Bundeslige poslije dvomjesečne pauze uzrokovane pandemijom koronavirusa Ivan je za bavarski klub igrao tek u završnici susreta, međutim, zapravo je igrač Intera. Gdje će Perišić nastaviti karijeru, hoće li se vratiti u Inter ili će, kako bi i sam najviše volio, ostati u Bayernu, zasad se ne zna. Navodno u Interu više ne računaju na hrvatskog reprezentativca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da je budućnost Ivana Perišića neizvjesna dao je naslutiti i izvršni direktor bavarskog velikana Karl-Heinz Rummenigge. Perišić se poslije ozljede vratio treninzima i utakmicama, a, kako smo već spomenuli, Bayernov trener Hans-Dieter Flick dao mu je tek pet minuta prošlog vikenda. Što je hrvatski nogometaš u tih pet minuta uopće mogao dokazati i kome što pokazati?

Bavarski klub i Inter dogovorili su posudbu s opcijom otkupa ugovora za 20 milijuna eura, međutim, u Műnchenu još uvijek nisu donijeli konačnu odluku glede hrvatskog nogometaša koji je u Bayern došao u eri Nike Kovača.

”Još uvijek nismo razgovarali, Perišić se tek vratio nakon ozljede. Ipak, imam vrlo prijateljski odnos s izvršnim direktrom Intera (Beppe Marotta) i vidjet ćemo kada odigra nekoliko utakmica u nizu. Znam da je i za igrača vrlo važno da zna gdje će igrati, ali još uvijek nismo donijeli odluku”, rekao je Rummenigge za talijansku La Gazzettu dello Sport. Rummenigge je inače poznat i po tome da je bio jedan od najvećih zagovornika smjene Nike Kovača, bez obzira što je pod vodstvom hrvatskog trenera Bayern osvojio dvostruku krunu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.