Nema tradicionalne proslave: Navijači Reala poslušali klub i nisu izašli na ulice

epa08550715 Police officers guard the Cibeles Palace in Madrid, Spain, 16 July 2020. The Cibeles Palace is the usual place for Real Madrid's celebrations. The regional authorities have asked Real Madrid supporters to stay at home and not to come to the fountain and celebrate to control the spread of the coronavirus. EPA/Javier Lopez

Nakon što je Real Madrid osvojio naslov nogometnog prvaka Španjolske, jasno je kako su navijači poslušali molbu kluba i gradskih vlasti pa se u sinoć nisu okupili na Trgu Plaza de Cibeles kako bi proslavili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To im je tradicionalno mjesto proslave, ali Real je uoči odlučujuće utakmice s Villarrealom pozvao simpatizere da ostanu doma i proslave naslov na balkonima kako se ne bi proširio koronavirus.

I da su krenuli tamo, dočekalo bi ih 320 policajaca koji su još ranije ogradili fontanu.

No, zato se slavilo iz automobila, neki su vozili, trubili i vikali “Hala Madrid!”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jako sam zadovoljan što ljudi nisu otišli na Cibeles”, rekao je predsjednik Reala Florentino Perez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.