Nema više ulaznica, Vatrene čeka rasprodan Poljud!

Foto: fah

Devet dana nakon početka internetske prodaje nema više ulaznica za prvu utakmicu Hrvatske nakon Svjetskog prvenstva u Kataru, onu protiv Walesa 25. ožujka od 20.45 sati na Poljudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema obavijesti portala ulaznice.hr Vatrene bi trebao dočekati rasprodani Poljud na otvaranju kvalifikacija za Euro u Njemačkoj iduće godine, iako još nema službene potvrde Hrvatskog nogometnog saveza.

– Sve ulaznice su rasprodane ili su u fazi naplate. Na ovoj stranici se može ponovo pojaviti nešto ulaznica ako netko odustane ili ne plati u zadanom roku, stoji u obavijesti portala.

Na tribinama bi se trebalo naći više od 30 tisuća navijača, koji će tako po prvi put pozdraviti Vatrene nakon spektakularnih dočeka po Hrvatskoj i osvojene brončane medalje u Kataru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vatreni su posljednju utakmicu na Poljudu igrali u lipnju prošle godine kada im je u goste došao tada aktualni prvak svijeta – Francuska. Od te utakmice počeo je uspon Hrvatske, remi s Francuzima bila je prekretnica nakon teškog poraza od Austrije u Osijeku, nakon toga smo poraženi samo u polufinalu SP-a protiv Argentine.

Podsjetimo, Hrvatska reprezentacija okupit će se 20. ožujka u Splitu gdje će boraviti do 27. ožujka kada će otputovati u Tursku, gdje će 28. ožujka također od 20:45 sati igrati drugu kvalifikacijsku utakmicu.

Hrvatska je smještena u skupinu D s Walesom, Armenijom, Turskom i Latvijom, a dvije najbolje reprezentacije osigurat će direktan plasman na završni turnir koji će biti održan u ljeto 2024. godine u Njemačkoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.