Nenad Bjelica: ‘Nogomet se igra u glavama, a u prvom poluvremenu kao da smo se bojali prići protivničkim igračima’

Foto: NK Osijek

Osijek se na prvom koraku oprostio od Europa lige nakon poraza od Basela 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nogomet se igra u glavama, a u prvom poluvremenu kao da smo se bojali prići protivničkim igračima, a oni su vrlo kvalitetni, pa kad se razmašu onda to izgleda tako kako je izgledalo. Vidi se da je naša momčad odlično fizički pripremljena, ali negdje smo u pripremi utakmice pogriješili. Čak je momčad dobro djelovala i na zagrijavanju, a onda kada je igra počela nije bilo dobro. Drugo poluvrijeme je bilo puno bolje. Da smo prije postigli gol, možda bi sve ipak drugačije bilo. Mierez je donio dosta živosti, Grezda nije bio na očekivanoj razini, Bočkaj se dignuo u drugom poluvremenu, dopalo mi se i kako je Erceg reagirao na lijevom krilu. Na drugom poluvremenu možemo graditi puno toga…”, analizirao je nakon utakmice Nenad Bjelica.

“Prvo poluvrijeme smo odlično odigrali, a u drugom smo pali. Zasluženo smo pobijedili, ali u cjelini igrom nisam zadovoljan. Osijek je potvrdio da je kvalitetna, atletski i trkački moćna momčad. Tek smo na početku zajedničkog rada, novi sam trener ovim igračima, a oni su imali jako malo vremena za odmor”, rekao je Ciriaco Sforza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.