Neočekivani preokret: Benfica razočarana ponašanjem Cavanija

Foto: fah

Jedna od legendi urugvajskog nogometa, Edinson Cavani, još uvijek je slobodan igrač s obzirom da mu je istekao ugovor s pariškim PSG-om, koji je ove sezone napokon došao na svoje plasiravši se u finale Lige prvaka gdje će u Lisabonu igrati protiv Bayerna

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cavani se nalazi u Urugvaju te se priprema za novu sezonu,a već duže od mjesec dana je bez kluba budući da PSG nije s njim produžio suradnju, čak ni toliko kako bi odigrao za Parižane završnicu Lige prvaka. Ranije se 33-godišnjeg Urugvajca povezivalo s brojnim klubovima, između ostalih spominjao se Inter, ali i Atletico Madrid. No posljednjih tjedana intenzivno se piše da bi iskusni Cavani mogao pojačati redove kultnog portugalskog kluba Benfice.  Pregovori između Benfice i Cavanija traju već nekoliko tjedana te se činilo kako je stvar stigla pred realizaciju, odnosno da se radi o formalnosti. No prema pisanju portugalskih medija došlo je navodno do neočekivanog preokreta.

Naime, Cavani traži ugovor na tri godine od Benfice vrijedan 20 milijuna eura, Benfica to nije u mogućnosti ponuditi iskusnom napadaču, koji je ipak u samom zalazu karijere. U Benfici su pokušali smanjiti iznos plaće, međutim, Cavani je to decidirano odbio.

Portugalski klub je tako Cavanijevim predstavnicima poručio da odustaje od pregovora te sada više i nije jasno gdje bi Urugvajac mogao nastaviti karijeru. U Benfici nisu krili razočarenje ishodom ovih pregovora te činjenicom da Cavani oko smanjenja plaće ne želi ni razgovarati. Benfica tako nešto, kad je krenula u pregovore s Urugvajcem, nije očekivala od Cavanija s obzirom koliko je zaradio igrajući za francuski PSG. Benfica se, naravno, ni na koji način financijski ne može mjeriti s PSG-om.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.