Gazetta dello Sport: ”Marko Pjaca ide na novu posudbu, ali Juventus nikad nije prestao vjerovati u njega”

Foto: fah

Svojedobno jedan od najtalentiranijih hrvatskih nogometaša, Marko Pjaca, nikako nakon brojnih problema s ozljedama da se vrati u formu u kakvoj je bio kad je 2016. godine  odlazio iz Dinama u Juventus. Bilo je to u ljeto prije četiri godine i tada je stigao u Torinu za 23 milijuna eura, a prvoj je sezoni uspio postići jedan gol za Juve u Ligi pvaka te u svim natjecanjima odigrati 20 utakmica. Izledalo je da se tada mladi Pjaca nalazi na dobrom putu, no, onda su krenuli problemi s ozljedama te su ga u Juventusu tri godine zaredom slali na posudbe ne želeći ga se odreći. Naime, Pjaca je išao u Schalke, Fiorentinu te Anderlecht.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, nešto slično ga čeka i u sezoni koja uskoro slijedi, prema pisanju Gazzette dello Sport Juventus će Pjaci pokušati pronaći klub iz Serie A kako bi otišao na novu posudbu. Iako nije u prvom planu, daleko od toga, Juventus i dalje vjeruje u hrvatskog igrača.

“S njim je sve u redu, ali teško je pomisliti da će Juventus dobiti ponude za igrača koje su posljednjih godina stalno u napretku zaustavljale ozljede. Zato će ga ponovno poslati na posudbu, po mogućnosti u klub iz Serie A, kako bi vratio kondiciju i natjecateljski ritam”, piše Gazzetta dello Sport, koja navodi kako talijanski prvak i dalje računa na njega.

“Juventus nikad nije prestao vjerovati u igrača kojeg je 2016. platio 23 milijuna eura kako bi ga spriječio da ode u Milan. Dvije teške ozljede su usporile njegov razvoj i zamaglile mu budućnost, koja je u Juventusu mogla biti sasvim drukčija. Zato ga se klub ne želi odreći nego ga poslati na novu posudbu u nadi da će opet postati igrač za kojeg se smatralo da je budućnost hrvatskog i europskog nogometa. Juve i dalje vjeruje u njega, makar s odstojanja”, navodi Gazzetta dello Sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.