Nervozni Jose Mourinho: Riječi Dejana Lovrena su beznačajne!

Foto: fah

Jedan od najboljih svjetskih trenera, portugalski stručnjak Jose Mourinho, komentirao je brojne medijske napise koji idu za tim da se sprema preseliti u Pariz kako bi trenirao PSG, klub koji je krcat brojnim zvijezdama europskog nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Znate, mislim da vi engleski mediji imate odgovor na to…Jedan dan pišete da ću potpisati novi petogodišnji ugovor vrijedan milijardu funti godišnje, a sljedeći dan pišete da odlazim u PSG. Mislim da to sve govori… govori da se apsolutno ništa ne događa. Ne potpisujem petogodišnji ugovor i ne odlazim u PSG. U Unitedu sam i imam ugovor s klubom,” rekao je slavni Portugalac Jose Mourinho na tiskovnoj konferencji, no, ipak se osvrnuo na neke svoje izjavr kako karijeru možda neće završiti na Old Traffordu. Mourinho je to i ponovio.

“Karijeru neću završiti u Manchester Unitedu, mislim da u modernom nogometu nije moguće da jedan trener u istom klubu ostane 15-20 godina. Mislim da je Wenger posljednji.Nemoguće je uz sve što okružuje ovaj posao, uz silan pritisak koji on nosi sa sobom, izdržati toliko dugo. Ako bih ja svoju karijeru želio završiti za dvije, tri, četiri ili pet godina, onda da – rekao bih da mi je želja umiroviti se u Manchester Unitedu. Ali ja planiram još minimalno 15 godina raditi, a 17 godina je nemoguće ostati u istom klubu. Nemoguća misija, čak i ako to želite, čak i ako to pokušavate. Nemoguće je.”

Poznati trener, koji ove sezone pokušava vratiti Manchester United na vrh engleskog nogometa, komentirao je i izjavr hrvatskog reprezentativca Dejana Lovrena, koji je optužio Romelua Lukakua da ga je namjerno nagazio tijekom derbija na Anfieldu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Pročitao sam nešto o tome, ali velike su tu kontradiktornosti… Lovren je rekao idemo dalje, trebamo zaboraviti što se dogodilo, a onda je proveo sljedećih 10 minuta pričajući o tome što on misli da se dogodilo, a što se nije dogodilo. Za mene su to potpuno beznačajne riječi. FA je tamo da analizira takve stvari i donese odluke, ja to neću komentirati.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.