Nesretnog Grka ubio je huligan AEK-a? Evo što kažu grčki odvjetnik i pravni savjetnik

Foto: fah

Dolaze konfuzne informacije iz navijačkih krugova prema kojima je došlo do preokreta u istrazi oko ubojstva 29-godišnjeg Grka. Jedni izvori iz navijačkih krugova tvrde da je grčkog navijača ubio huligan AEK-a, a ne Dinamov ili Panathinaikosov kako se u početku tvrdilo, dok drugi tvrde da za takvo što nema potvrde niti su čuli takvu informaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nedjelju poslijepodne proširila se vijest iz redova BBB-a kako je ubojica na kraju ipak Grk, ali pripadnik AEK-ovih navijača. To im je navodno priopćio odvjetnik nakon čega je nastalo slavlje.

> Odvjetnik navijača: Postoji snimka ubojstva, ali lice ubojice nije vidljivo

Navodno ni arterija na ruci nesretnog Michalisa nije razrezana nožem već letvom s čavlima koju su grčki mediji prije nekoliko dana spominjali u kontekstu uzimanja forenzičkih dokaza, piše Gol.hr

”Trojica navijača Panathinaikosa i jedan BBB su nevini, ubojica je navijač AEK-a, zato ranjeni, koji je bio u plavoj majici nije htio u hitnu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ekspertiza policije tako kaže, kaže odvjetnik BBB. Info od jednog BBB koji je uspio javiti se roditeljima. U pritvoru se prolomilo glasno i veselo: Dinamo, Dinamo, kaže roditelj.

P.S. javio se i drugi BBB iz pritvora i potvrdio vijesti”, objavio je Denis Šeler, poznati bivši pripadnik BBB-a koji je kasnije obrisao objavu na Facebooku.

Za potvrdu ovakvih infomacija ipak treba pričekati objavu iz službenih izvora, odnosno iz redova grčke policije i pravosuđa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odvjetnik hrvatskih navijača: “Huligan AEK-a je ubio Michalisa? Prvi glas…”

Ovo je za 24sata komentirao odvjetnik trojice Boysa Vasilis Noulezas:

“Ovo mi je prvi glas. Od mojih klijenata koje zastupam nisam čuo takve tvrdnje. Prema mom mišljenju i dokazima smatram kako je ubojica Grk, ali da je navijač AEK-a, to ne mogu tvrditi. Nemam takve informacije.”

To što je pisalo nije potvrdio ni Mario Medak, pravni savjetnik obitelji uhićenih navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Vidio sam to u medijima. Nisam dobio nikakve službene informacije oko toga, niti me itko od roditelja koje zastupam obavijestilo o takvim novostima. Nemamo nikakve informacije u vezi s tim.”

Pojavila se i informacija iz kruga roditelja, koji su spominjali ubojstvo daskom na kojoj su bili čavli, što je u suprotnosti s objavama grčke policije, koja tvrdi da ima ubojičin nož. Kako god, traga se za ubojicom i DNK test s oružja bi trebao uvelike pomoći u rasvjetljavanju slučaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.