Nevjerojatan niz: Borna Ćorić pobijedio i Norrieja i ušao u finale u Cincinnatiju

Foto: fah

Borna Ćorić ostvario je nevjerojatan niz na Masters 1000 turniru u Cincinnatiju – pobijedio je Mussetija, Nadala, Bautistu-Aguta, Auger Aliassimea, a onda u noćašnjem polufinalu i finalista Wimbledona, 11 tenisača svijeta – Camerona Norriea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trenutno je Ćorić 152. tenisač svijeta, a slavio je protiv 11. tenisača svijeta u dva seta sa 6:3, 6:4, u savršenom meču koji je trajao sat i 31 minutu.

Norrie je u prvom setu prvi oduzeo servis Ćoriću, poveo sa 3:1, ali Ćorić je preokrenuo i osvojio prvu dionicu.

U drugom setu hrvatski tenisač je kod 2:2 ponovno oduzeo servis Norrieju i sigurno do kraja odservirao za 6:4, ne dovodeći niti jednom u pitanje svoj servis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom polufinalu sastaju se prvi i sedmi tenisač svijeta – Danil Medvedjev i Stefanos Tsitsipas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.