Nevjerojatan pobjednički niz trenera Bayerna Hansija Flicka

epa08613351 Bayern's head coach Hansi Flick reacts during the UEFA Champions League semi final match between Olympique Lyon and Bayern Munich in Lisbon, Portugal, 19 August 2020. EPA/Franck Fife / POOL

Trener Bayerna, Hansi Flick, naslijedio je na klupi bivšeg hrvatskog izbornika Niku Kovača u studenom 2019. godine, nakon toga bavarski klub melje sve pred sobom.  Ovaj fenomenalni 56-godišnji trener radi doista sjajan posao te je prošle sezone od svih trofeja koje je Bayern mogao osvojiti uzeo sve, uključujući i Ligu prvaka, ove sezone će imati priliku to sve ponoviti, izuzev DFB Kupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo da je Flick dosad dobio na klupi Bayerna sve utakmice u nokaut fazi Lige prvaka, vodio je momčad u sedam utakmica te je nanizao sedam pobjeda. Naravno, dvije od sedam utakmica iz ove sezone su protiv Lazija, a preostali pet u prošlosezonskom izdanju Lige prvaka kada je odveo Bayern do trofeja na završnom turniru u Lisabonu.

Bavarski klub sada čeka s nestrpljenjem ždrijeb koji će se održati u petak, bit će zanimljivo vidjeti hoće li Flick nastaviti svoj fenomenalni pobjednički niz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.