Neymar ponovno izazvao incident, htio se tući s protivnikom, osiguranje ga moralo odvući

Foto: fah

Kako smo već pisali nogometaši aktualnog europskog doprvaka PSG-a poraženi su u velikom derbiju francuskog nogometa protiv Lillea u direktnom sudaru koji bi mogao odlučiti o naslovu prvaka. Lille je sada vodeći, dok je PSG drugi, a ”tu negdje” je i Monaco Nike Kovača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PSG je ostao bez najboljeg igrača Neymara, koji je dobio crveni karton. Naime, brazilski nogometaš je pocrvenio u 90. minuti nakon sukoba s Tiagom Djalom. Sve je zapravo počelo nakon žestokog duela spomenute dvojice igrača oko jedne lopte, uključili su se vrlo brzo i ostali igrači, sudac je obojicu poslao zasluženo u svlačionicu.

Nije to bilo sve, Neymar i Djalo nastavili su sa svađom, da bi Neymar u jednom trenutku krenuo prema Djalu kako bi se s njim i fizički razračunao, srećom, razdvojilo ih je osiguranje te ih je poslalo na hlađenje, u svlačionicu.

Što se zapravo dogodilo pogledajte O V D J E.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PSG nakon ovog poraza ide na teško gostovanje u sklopu četvrtfinala Lige prvaka kod aktualnog europskog prvaka Bayerna, dakle, u München, i bit će to repriza prošlogodišnjeg finala. Dakako, ovaj poraz nije najbolja uvertira za francuski klub, koji je jako puno uložio, a sad bi mogao ostati i bez naslova u Francuskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.