Tottenham od Dinama doživio potop, pa ipak: Za Kanea traže nevjerojatnih 200 milijuna eura

epa09068793 Tottenham's Harry Kane celebrates after scoring the 2-0 during the UEFA Europa League round of 16, first leg soccer match between Tottenham Hotspur and Dinamo Zagreb in London, Britain, 11 March 2021. EPA/Neil Hall / POOL

Engleski Tottenham je nedavno doživio pravi potop, fijasko, u osmini finala Europske lige kada ih je eliminirao hrvatski prvak, zagrebački Dinamo. Međutim, to Tottenhamu nije smetalo te i dalje izuzetno skupo cijeni svoje nogometne zvijezde, prije svega onu najveću, Harryja Kanea, koji je već godinama u skupini ponajboljih napadača svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako Kane zabija golove, igra vrlo dobro, s Tottenhamom i Jose Mourinhom nikako da se sastane s trofejem, a što je glavni cilj svakog igrača, pa tako i Kanea. Engleskom golgeteru već je 27 godina te su krenule spekulacije oko njegovog odlaska iz Tottenhama. Vrijeme je, sada je ipak u najboljim nogometnim godinama. Kad ako ne sad?

Tottenham nije želio ništa prepustiti slučaju te su već odredili cijenu za njega, nevjerojatnih 200 miliona eura. S obzirom na korona krizu, koja više ili manje pogađa sport općenito, pa tako i nogometne klubove, nema sumnje, previše je to, pogotovo za igrača koji ipak nije s klubom napravio toliko puno koliko je to uspjelo, primjerice, jednom Lewandowskom. Haaland i Mbappe koštaju znatno manje, mlađi su, a i osvajaju ponešto.

Kane je, podsjetimo. član Tottenhama još od 2011. godine, a ugovor sa Spursima ima još na tri sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.