Nezaustavljivi Hrvat, Filip Hrgović nakon nove pobjede: ”Nadam se da će netko od ratnika doći da se tučemo u Hrvatskoj”

hrgović
Foto: Twitter

Kako smo već pisali nezaustavljivi najbolji hrvatski boksač, Filip Hrgović, došao je do desete uzastopne pobjede u profesionalnoj karijeri. Naime, sjajni Hrvat je u saudijskom Rijadu u trećoj rundi nokautirao Erica Molinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Moglo je čak i sve prije završiti s obzirom kako je Amerikanac u dva navrata bio u nokdaunu, jednom u prvoj rundi, drugi puta u drugoj, u oba navrata Molinu je spasio zvuk gonga. Međutim, u trećoj mu čak ni gong nije mogao pomoći, što dovoljno govori koliko je zapravo Filip bio superioran.

Nakon nove pobjede hrvatski boksač je rekao:

“Zadovoljan sam nastupom, jako poštujem Molinu koji je pristao na borbu sa mnom kad nitko nije htio. Hvala mojim trenerima, promotorima i hvala Saudijskoj Arabiji”, kazao je na Hrgović te je nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovo je moja želja od početka karijere, nadam se da će netko od ratnika doći i da se tučemo u Hrvatskoj. Ovo je opasan sport, uvjeren sam u svoje vještine i idemo dalje.”

Amerikancu je u više navrata bila potrebna medicinska pomoć, a i sam se žalIo da je više puta dobio nedozvoljene udarce u potiljak.

Podsjetimo, Molina je Hrgoviću u nekoliko navrata okretao leđa. Što na sve kaže hrvatski borac?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovo je rat, koristio sam sva oružja. Okretao mi je leđa, ovo je regularan udarac, tu je sudac pa nek kažnjava”, kazao je hrvatski boksač. inače vlasnik i jedne olimpijske medalje. Hrgović bi, kako sam ističe, volio nastupiti iduće godine na Olimpijskim igrama u Tokiju, međutim, zbog prijetnje suspenzijom njegov je nastup ipak upitan i najvjerojatnije od toga neće biti ništa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.