Nick Kyrgios i dalje nastavlja s napadima na Bornu Ćorića zbog sudjelovanja na korona turniru u Zadru…

kyrgios
Foto: fah

Kontroverzni australski tenisač, Nick Kyrgios, i dalje nastavlja s žestokim kritikama, koje sve više djeluju kao uvrede, na račun hrvatskog tenisača Borne Ćorića. Sve je počelo zbog sudjelovanja hrvatskog tenisača ( u Zadru je nastupio i Marin Čilć )na bespotrebnom regionalnom korona partyju u Zadru, odnosno tzv. Adria Touru, koji je organizirao srpski tenisač Novak Đoković, a koji je doživio potpuni fijasko, što su osudili gotovo svi vodeći svjetski mediji. Podsjetimo, Kyrgios je kritizirao i Novaka Đokovića, i to puno prije nego li se okomio na Ćorića.  Inače, spomenimo kako je kontroverzni Kyrgios poznat po pomalo divljem karakteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, prije dva dana Kyrgios je komentirao neke Ćorićeve izjave o njemu te mu poručio kako mu je inteligencija nula te ih je opet prozvao zbog takozvanog Adria Toura. Ćorić mu je nakon toga poručio:

”Stvarno, ti pametuješ o ponašanju. Malo ti je dosadno ili previše (emotikoni čašica vina)?”

Australac je jedva čekao odgovor Ćorića, a onda je ponovno odgovorio u svom stilu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Da, dosađujem se gledajući tvoj dosadan tenis i osobnost koja ništa ne donosi ovom sportu.”

Podsjetimo, Kyrgios je u vezi sa bivšom hrvatskom tenisačicom, danas tenisačicom Australije, Zagrepčankom Ajlom Tomljanović koja posljednjih godina, kako smo već spomenuli, brani australske boje.

Posebno će biti zanimljivo vidjeti meč između Kyrgiosa i Ćorića, koji će prije ili poslije doći, a čemu se Australac i nada:

”Bit će mi drago opet te vidjeti, da vidimo je li ti narastao štogod tvoj kikirki od mozga”, poručio je uvredljivo Ćoriću Kyrgios.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.