(VIDEO) Josip Juranović u Legiji: ‘Ovaj transfer je za mene velika prilika da se pokažem na velikoj pozornici’

Foto:; snimka zaslona

Josip Juranović i službeno je postao igrač varšavske Legije nakon što je napustio Hajduk u transferu koji iznosi 700 tisuća eura i 10% od sljedećeg transfera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dao je odmah i intervju za klupsku televiziju u kojem je istaknuo da su mu Domagoj Antolić i Ivica Vrdoljak pomogli da se upozna s poljskim klubom prije dolaska.

“Prije tjedan dana agent mi je rekao da je Legia zainteresirana za mene. Odmah sam rekao: ‘Idemo!’ Legia je uvijek prva i osvaja trofeje, a igra i kvalifikacije za Ligu prvaka. Ovaj transfer je za mene velika prilika da se pokažem na velikoj pozornici”, rekao je Juranović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Znam Domagoja Antolića, on je bio kapetan Dinama. Jako dobar igrač. Poznajem i Marka Vešovića, on je igrao za Rijeku. Tada su bili baš jaka ekipa, bili su prvaci Hrvatske, a osvojili su i Kup. Kad sam pričao s Markom prije dvije godine, rekao mi je da je grad prekrasan i da mu je jako lijepo ovdje”, istaknuo je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.