Nigerijski stoper u Hajduku: Split je prekrasan grad sa strastvenim navijačima

Foto: Hajduk

Dosadašnji član portugalske Boaviste Chidozie Awaziem novi je igrač Hajduka u koji stiže na jednogodišnju posudbu s opcijom otkupa ugovora na kraju aktualne sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nigerijski reprezentativac je prošlu sezonu proveo na posudbi u turskom Alanyasporu za koji je odigrao 22 utakmice upisavši jedan pogodak.

Nakon juniorske karijere u nigerijskom El-Kanemiju i Portu, seniorsku karijeru počeo je u Portu odakle je odlazio na posudbe u Nantes, Rizespor, Leganes te Boavistu čiji je član postao 2021.

Nigerijski branič za Hajduk bi mogao nastupiti već u četvrtak na Poljudu u dvoboju 3. pretkola Konferencijske lige protiv portugalske Vitorije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Znam da je Split prekrasan grad i da su navijači veoma strastveni te da vole nogomet. Volim i ja nogomet tako da smo u tome veoma slični. Došao sam u Split kako bih dao svoj maksimum i kako bi ispunili naše ciljeve, rekao je Awaziem prije nego što je pred kamerama HDTV-a obukao svoj novi dres s brojem 25, prenosi službena stranica Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.