Nije Blanka jedina: Vrhunski svjetski sportaši zasluge za svoj uspjeh javno daju Bogu

Foto: fah

Nakon što je Blanka Vlašić počela javno govoriti o svojoj vjeri, nakon što je počela svjedočiti javno vjeru i nakon hodočašća u hrvatsko svetište Mariju Bistricu brojni su medijski napisi, mnogi od njih na granici dobrog ukusa, pa i klasičnog govora mržnje, posvećeni napadu na poznatu hrvatsku sportašicu. Inače, takvih je napada, kako je već pisao portal narod.hr, bilo i ranije, no, manjim intenzitetom nego dosad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Išli su čak do te mjere da su brojni sportaši stali u njenu zaštitu i poručili su javnosti kako je vrijeme da se jednu od najboljih hrvatskih sportašica zaštiti od neutemeljenih napada i uvreda.

Zašto je Ante Tomić ljubomoran na Blanku Vlašić i kako je tata Joško rekao što je trebalo reći?

Nakon Janice, na meti Blanka: Index pronašao ‘slabu točku’ hrvatskim sportašima u Riju – mole se Gospi!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Indexov Matija Babić Blanku Vlašić nazvao ‘vjerskim fanatikom ispranog mozga’

Osvojili sve što se osvojiti moglo: Rezultati Blanke Vlašić i sportaša koji su je podržali bude strahopoštovanje

Ono što naši mediji zaboravljaju – čitav je niz uspješnih svjetskih sportaša koji ne kriju svoju vjeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lionel Messi izjavio je kako sve što je napravio duguje Bogu! “Sve što sam postigao mogu zahvaliti Bogu! Svaki puta kada ulazim na teren ili postignem pogodak prekrižim se i pogledam gore prema Nebu. Sve ovo što činim dar je od Boga, i hvala Mu na tome” izjava je Argentinca Messija.

Mnogima nije poznato da je Usain Bolt predani kršćanin. “Želim zahvaliti Bogu na svemu što je učinio za mene. Bez njega ništa ne bi bilo moguće”, izjava je čovjeka koji oduševljava svijet brzinom.

Košarkaš Steph Curry jednom je prilikom izjavio: “Ja prvo moram zahvaliti svom Gospodinu, Isusu Kristu koji me blagoslovio! Ja sam puno više od samog dresa koji nosim na terenu, u meni živi Isus Krist”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sjećam se kao da je bilo jučer, dan kad sam predao svoj život Isusu Kristu. Pohađao sam četvrti razred kad sam dobio spoznaju o Radosnoj vijesti. Moji roditelji su tada počeli ulijevati vjeru u moje srce i objašnjavali mi značenje moga obećanja Gospodinu”, kazao je Curry i dodao:“Cijelo moje djetinjstvo bilo je obilježeno Gospodinovom prisutnosću”

Košarkaš Andre Igoudala također je vjernik: “Naša ekipa je puna vjernika, svi se molimo i prije svake utakmice idemo u kapelicu. Svi imamo neku svrhu ovo je moja svrha.” kazao je.

Ove riječi slavnih sportaša možda ne prenose svi mediji, ali ako ništa drugo bar im se ne rugaju, za razliku od medija u Hrvatskoj ne propuštaju priliku to učiniti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.