Nikica Jelavić definitivno stiže u Rijeku?

Foto: Steindy

Prije nekoliko dana odjeknula je vijest kako Rijeka ozbiljno razmatra to da će dovesti bivšeg hrvatskog reprezentativca Nikicu Jelavića. Sada priča dobiva sve jasnije konture i izgledno je da će na Rujevicu doći bivši napadač Hrvatske, igrač s premierligaškim iskustvom koji trenutačno nogometni kruh zarađuje u Kini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno tako obje strane nisu daleko od konačnog dogovora pa šanse da bivši hrvatski reprezentativac proljeće odradi u dresu Rijeke nisu male, ali dok transfer ne bude zaključen sve ostaje samo na nagađanjima.

Najveći problem pregovora vjerojatno je novac, jer teško se odreći primanja u Kini. No, navodno je Jelavić ipak prihvatio uvjete Rijeke.

Podsjetimo, Jelavić je igrao za Hajduk iz kojeg je otišao 2007., a u međuvremenu igrao je za Waregem, Rapid Beč, Glasgow Rangers, Everton, Hull City, West Ham United i Beijing, u čijem je dresu postigao 15 golova u 29 nastupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako gledamo igru za reprezentaciju – Jelavić je od 2009. do 2014. odigrao 26 utakmica, zabio je šest golova i bio je sudionik EP-a 2012. i SP-a 2014.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.