Niko Kovač autoritativan tijekom treninga u Bad Tatzmannsdorfu

U idealnim uvjetima hrvatski nogometni reprezentativci održali su u subotu ujutro već svoj drugi trening na izvrsno pripremljenom igralištu u austrijskom Bad Tatzmannsdorfu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik Niko Kovač sa svojim stručnim stožerom do igrališta se spustio iz hotela Evita do terena laganim korakom. Hotel je od malog stadiona udaljen tek stotinjak metara, a usput su izbornika i naše reprezentativce pozdravljali navijači. Mahom su na trening stigli Gradišćanski Hrvati koji nisu skrivali sreću što imaju prigodu uživo vidjeti hrvatske nogometaše.

Trening je bio otvoren za javnost tek petnaestak minuta, u to vrijeme navijači su mogli svjedočiti laganom razgibavanju “vatrenih”, istrčavanju, kao i autoritativnom vođenju vježbanja od strane Nike Kovača. Inače, treninzi su zatvoreni ponajprije zbogmmira potrebnog tijekom rada na travnjaku…

U Bad Tatzmannsdorfu će se trenirati dnevno dva puta, sve do petka. Nakon povratka u Zagreb i dana odmora reprezentaciju čeka 31. svibnja prijateljski ogled protiv Malija u Osijeku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.