Niko Kovač nije likovao nakon velike pobjede: ‘Nakon prvih pola sata to nije izgledala kao utakmica od 7:2’

Foto: fah

Nogometaši Tottenhama sinoć su pretrpjeli 7:2 domaći poraz od Bayerna u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Teško je sada pričati, ništa igračima nisam rekao nakon utakmice. Moramo se držati zajedno i ostati mirni, a nakon toga ćemo razgovarati. Naravno da se osjećamo loše i razočarano, ali ništa nećemo riješiti vikanjem”, rekao je trener Tottenhama Maurizio Pochettino.

“Nakon finala Lige prvaka zatvorili smo jedno poglavlje i sada je klub u periodu kada mora započeti drugo poglavlje i odlučiti se ta projekt, dugoročni projekt. Kao što sam vam rekao, jedan poraz neće promijeniti moje mišljenje i treba ga podnijeti profesionalno, muški. Nitko na stadionu, kao ni mi, nije očekivao ovakav rezultat. Jedini način da se nakon ovako nečega oporavi je da se vjeruje u sebe”, zaključio je.

Niko Kovač nije likovao nakon velike pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Volim biti ovdje, ovo je lijep i velik grad. Bila je to sjajna večer za Bayern i njemački nogomet. Imali smo sreće u prvih pola sata jer smo bili prepasivni. Nakon prvih pola sata to nije izgledala kao utakmica od 7:2 jer smo imali problema u obrani i nekoliko puta nas je spasio Neuer. Zabijanje drugog gola je bilo ključno. Ali nakon toga smo diktirali tempo utakmice. U drugom poluvremenu uspjeli smo igrati zaista dobro, čak i vrlo dobro. Sada kada je utakmica dobra možemo biti zadovoljni, bila je to velika večer za njemački nogomet”, rekao je Kovač, pišu Sportske novosti.

“Serge je odigrao sjajnu utakmicu i u Paderbornu, a sada je bio fantastičan i njegov je napredak senzacionalan. Ono što od njega još tražim je igra u obrani”, dodao je hrvatski trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.