Niko Kovač s pravom je nezadovoljan učinjenim u prijelaznom roku: Uprava je obećavala puno, ispunila jako malo…

Foto: fah

Bivši hrvatski izbornik, aktualni trener Bayerna, Niko Kovač, nije pretjerano zadovoljan poslom koji je njegov klub napravio u prijelaznom roku. Niko je s pravom nezadovoljan, čelnici Bayerna puno su toga obećavali, ispunili su jako malo, a Kovač je za novu sezonu ostao bez nekoliko važnih starijih igrača, koje njemački tisak naziva senatorima, nema Hummelsa, Robbena, Riberyja, Rafinhe, uskoro odlazi i Boateng.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayern je za sada doveo tek tri nova igrača, od kojih bi se tak dvojica mogla smatrati kakvim takvim pojačanjima, to su, dakako, Benjamin Pavard i Lucas Hernandez, dok je Jann-Fiete Arp tek prinova.

Drugim riječima, početak nove sezone se približava a Kovač na raspolaganju ima tek siromašan kadar od 17 igrača u polju, hrvatski trener svjestan je da hitno nešto mora promijeniti kako bi se pojačala momčad i kako bi bila sposobna za rezultate koji se očekuju od kluba kakav je Bayern, koji je prošle sezone pod vodstvom Nike Kovača osvojio dvostruku krunu.

Kovač ne krije nezadovoljstvo, to je i rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne, nemamo dovoljno igrača. Opet ćemo biti lovina u Bundesligi, Liga prvaka je sve teža i kad uračunamo i ozljede koje su neizbježne, jasno je da nam treba još igrača. Siguran sam da ćemo nekoga dovesti, vjerujem da će uprava napraviti sve po tom pitanju.”

Kako smo već pisali, iako se govorilo o Anti Rebiću, Andreju Kramariću, Kovač želi dovesti dva krila, to su Leroy Sane i Ousman Dembele, radi se o igračima koji su, kako sada izgleda, prerano napustili Bundesligu te otišli u ponajbolje klubove na svijetu. Teško ih je sada vraćati.

Glede Dembelea, Kovač očekuje pomoć na drugoj strani, naime, nada se da bi Barcelona u svoje redove mogla vratiti Neymara, to bi otvorilo put za Bayern. Naime, Barcelona je prije dvije godine Dembelea kupila od Borussije Dortmund za 125 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ako Barcelona konačno uspije vratiti Neymara, to bi nam nevjerojatno olakšalo dovođenje Dembelea”, poručio je bivši hrvatski izbornik.

Rebić i Kramarić? Kako sada stvari ostaje od njihovog prelaska u Bayern barem ovog ljeta, neće biti ništa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.