Niko Kovač: ‘Uvijek postoje dvije istine. Svatko ima svoju percepciju onoga što je ispravno’

epa07887235 Niko Kovac, head coach of Bayern Munich reacts during the UEFA Champions League Group B soccer match between Tottenham Hotspur and Bayern Munich in London, Britain, 01 October 2019. EPA/ANDY RAIN

Niko Kovač uspio je u 2021. godini potpuno preporoditi Monaco s kojim je i dalje neporažen. Pred njim je derbi s PSG-om.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjeda bi značila da će se Monaco uključiti u utrku za naslov prvaka u kojoj su zasad Lille, Lyon i PSG.

Uskoro puni 50 godina.

“Osjećam se mlado i zdravo, a tako me vidi i moja obitelj. To je ono što mi je važno, motiviran sam i uživam u poslu. A kad je tako, onda mogu pokazati maksimum svojih sposobnosti”, rekao je Kovač za Sport1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pitali su ga je li razočaran zbog toga što su igrači poput Rafinhe i Perišića odlazili iz kluba uz onakve izjave uz kakve su odlazili.

“Znate što sam naučio ovih godina? Uvijek postoje dvije istine. Svatko ima svoju percepciju onoga što je ispravno, a vi biste kao novinari trebali saslušati obje strane, a ne pisati jednostrano. To je sve ću reći. Ja znam kako je bilo s njima”, istaknuo je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.