Nikola Kalinić žali se zbog Nikole Kalinića: ‘Vrijeđali su me, nazivali su me i lažovom, a istina je bila udaljena dva klika’

Foto: fah

Srpski košarkaš Nikola Kalinić žali se zbog hrvatskog nogometaša Nikole Kalinića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Košarkaš Fenerbahčea doživljavao je brojne neugodnosti jer dijeli ime i prezime s hrvatskim nogometašem, a najizraženije je to bilo tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji kada je hrvatski napadač poslan kući.

“Želio sam govoriti o društvenim mrežama i kao prijemjer ću navesti činjenicu da je Nikola Kalinić, hrvatski nogometaš, zabio gol za Atletico prošlog tjedna. U posljednje me vrijeme ne zamjenjuju s njim često, ali jesu tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva prošlog ljeta. U to je vrijeme izbačen iz reprezentacije, a Hrvatska je kasnije otišla do finala”, napisao je košarkaš Fenerbahčea.

Svi su me na Twitteru počeli vrijeđati misleći da sam on. U početku mi nije bilo jasno što se događa jer nisam veliki nogometni fan. Pomislio sam si: Ok, možda sam rekao nešto krivo, ali ne zaslužujem te sve loše riječi’. Onda, kada sam im odgovorio da nisam taj za kojeg misle nazvali su me lažovom. Ok, bilo je ludo i zato želim razgovarati o društvenim mrežama. Stvari su izmakle kontroli, a dva su klika mišem dovoljna da postoji drugi Nikola Kalinić koji je košarkaš. Ali lakše je komentirati nego provjeriti”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.