Nikola Vlašić o Dinamu: ‘Bit će teška utakmica’

Foto; snimka zaslona

Nikola Vlašić i u ponedjeljak je pokazao kako igra sjajno, a njegov CSKA zaigrat će protiv Dinama u Europa ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Stvarno dobro igramo i najčešće pobjeđujemo. U zadnjih devet utakmica imali smo samo jedan kiks, kad smo izgubili od Lokomotiva. Stigli smo na drugo mjesto i mislim da ćemo biti sve bolji”, kaže Vlašić za Sportske novosti.

“Na ovoj utakmici imao sam deset šuteva, prije toga protiv Dinama iz Moskve sedam-osam udaraca. Doslovno se osjećam kao da u svakoj utakmici mogu zabiti gol-dva. Jako sam puno u šansama, iz toga dolazi i završnica. Najbitnije mi je da sam stalno u prilikama”, dodao je.

Komentirao je Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Iskreno, nisam ga gledao u zadnje vrijeme. Vidim da su prvi u prvenstvu. Klasično. Već su se odmaknuli. Imaju dobre mlade nogometaše poput Ivanušeca i Majera, ali i senatore kao što su Petković, Ademi, Oršić i Livaković. To su sve pravi igrači. Bit će teška utakmica”, rekao je.

Kakav je život s mjerama.

“Pazimo se koliko najviše možemo. Igrači koji inače žive s obitelji sada borave u kampu, ne idu kući. Mi ostali koji smo sami u stanu krećemo se isključivo na relaciji dom – trening. Nigdje ne idemo”; dodaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.