Nikola Vlašić pun samopouzdanja: ‘Mislim da zaslužujem poziv u reprezentaciju, a naravno da će izbornik Dalić biti taj koji će u studenome odlučiti’

Foto: fah

Nikola Vlašić odlaskom iz Evertona u CSKA na posudbu potpuno se preporodio. Zato se u javnosti pokrenula priča je li već zaslužio poziv u reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Osobno nikada nisam dvojio da imam igračke kapacitete za Vatrene, ali uvijek sam bio svjestan da to moraš zaslužiti igrama na terenu. Dok sam bio igrač Hajduka govorio sam da oni koji igraju vani svakako imaju prednost. Kada sam ispao iz postave Evertona opet sam govorio kako je red da poziv ide onima koji igraju i pokazuju dobru formu na travnjaku. Međutim, sada već imam devet utakmica u kontinuitetu, kritike su jako dobre, trener govori da sam ključni igrač CSKA i da sam pokazao kako se mogu nositi s igračima koji su osvojili Ligu prvaka. Sada dakle držim da zaslužujem poziv u reprezentaciju, a naravno da će izbornik Dalić biti taj koji će u studenome odlučiti”, kaže Vlašić za Sportske novosti.

No, do tada igra za U-21 selekciju.

“Sjajna smo klapa, odlično radimo i prepuni smo samopouzdanja. U Bjelorusiju smo zadnji put išli toliko odlučni da sam bio siguran u našu pobjedu. Grčka nema kvalitetniju generaciju od nas i to ćemo u Puli dokazati”, poručuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Izbornika Gračana iznimno poštujem, po pristupu igračima on je sličan Gončarenku. Imao sam Gračanovu podršku i u najtežim trenucima, kada bih u Hajduku igrao slabije ili kada ne bih igrao u Evertonu. Također mi je Gračan uvijek davao i punu slobodu u igri, a i prvi me je stavio u vezni red”, zaključuje Vlašić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.