Nikola Vlašić: ‘Svaka čast navijačima, ali maksimirski stadion je takav da ne može biti atmosfera kao na Poljudu’

Foto: fah

Nikola Vlašić nakon utakmice protiv Francuske, u kojoj je zabio i gol, vratio se klupskim obavezama jer ga već u nedjelju čeka gradski derbi s moskovskim Dinamom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Pobjeda nam je bila jako važna za ostanak u elitnoj skupini Lige nacija. Što se tiče Francuske, smatram kako smo bili bolji i dominirali, osim u početnih 15 minuta, imali smo više prilika i nezasluženo smo izgubili. Slaba nam je to utjeha, više bih volio da su nas nadigrali a da smo pobijedili, no i ovako je lijepo saznanje da se možemo nositi s njima”, priča Vlašić za 24sata.

“Već sam rekao da bih mijenjao golove za bodove kad bi bilo moguće. Uvijek pokušavam zabiti i tako pomoći momčadi, ali oba gola su momčadska, plod su akcija u kojima je sudjelovalo više igrača. Nogomet je kolektivna igra i ništa, ili vrlo malo, možeš napraviti sam, bez pomoći suigrača”, ističe.

“Jako je dobro to što imamo široki krug kandidata na koje izbornik može računati. Osim Luke, Perišića, Broza, Lovrena… svi ostali se moramo dokazivati i igrati dobro u klubovima da bismo izborili mjesto u početnoj postavi. To je najbolja potvrda kvalitete ove reprezentacije”, jasan je Nikola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Publika se vratila na Maksimiru, ali Nikoli je draži Poljud.

“Svaka im čast, ali nije to to. Čak i kad je pun, na Maksimiru se to ne osjeća, tribine su daleko, stadion je otvoren, bez krova, pa ni ne može biti tako dobra atmosfera kao na Poljudu”, otkriva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.